English

Преземи ја МојВоздух

Преку 100.000 граѓани се информираат за загадувањето на воздухот преку МојВоздух!
Преземи ја за Android, iPhone, или прегледај ја моменталната состојна на веб

МојВоздух Фамилија

МојВоздух не е само апликација за мерење на загадувањето, туку фамилија производи поврзани со квалитетот на воздухот во Македонија

Апликацијата

17 мерни станици низ Македонија, 7 различни загадувачи, 1 апликација за пристап до сите податоци. Користена од над 100.000 граѓани, таа нуди низа можности за анализа на загадувањето.

Пријави Загадувач

Сите броеви за пријавување на загадувачи на воздухот, агрегирани и достапни на едно место

Политички Бројач

Дознај колку ветувања имаат исполнето политичарите околу борбата со загадувањето на воздухот преку Политичкиот Бројач

Среднодневен ПМ10 мониторинг

Следи ја состојбата на загадувањето од ПМ10 честички низ Македонија, и дознај кога треба да се спроведат владините мерки за заштита на населенијето

МојВоздух Податочна База

Преземи ги годишните архиви од мерењата на МојВоздух со цел подетална анализа

#GiveMacedoniaAir Блог

Дознај ги најновите случувања околу МојВоздух фамилијата и следи ги најновите препораки од тимот